Építőipari generál kivitelezés

Kivitelezési munkáink felölelik a teljes építőipari vertikumot. A korábbi időszakban elvégzett munkáink lakóhelyünk közelében széles körű referenciát ad. A lakóépületek és üdülők építése, átalakítása éppúgy a munkáink közé tartozik, mint az ipari beruházások keretén belül épülő csarnokok, üzemek és ezek kiszolgáló létesítményeinek felépítése. A profilunkba tartozik a meglévő épületek átalakítása és szerkezeti rehabilitációja is. Kivitelezési munkát kizárólag generál vállalkozásban végzünk, mert meggyőződéssel valljuk, hogy az Ügyfeleink abban az esetben kapják meg a legjobb minőségű épületet, ha egy kézben futnak össze a kivitelezői feladatok. Ezen generál vállalkozás keretében az alábbi munkarészek képezik a feladatainkat:

  • Tereprendezés, földmunkák, alépítményi szerkezetek
  • Teljes körű építőmesteri munkák
  • Ácsmunkák
  • Épületgépészet
  • Villanyszerelés és gyengeáramú hálózatok
  • Lakatos és bádogos munkák
  • Asztalos munkák
  • Festés és homlokzatképzések

A kivitelezési munka menete

Az építőipari kivitelezési munkáinkat kizárólag generál kivitelezői formában vállaljuk. A munka első lépéseként az építtető megkeresi cégünket és ismerteti, bemutatja az elvégzendő feladatot. Ez részben a korábban már elkészíttetett tervek, vagy vázlatok alapján történhet, ha pedig a munka nem terv kötelezett, akkor a megrendelő ismerteti az igényeit. Az ajánlatadás előtt minden esetben helyszíni szemle megtartása is szükséges, mert az ott látottak és tapasztaltak befolyásolhatják a kivitelezés költségeit. A munkákra vonatkozóan az építtető igényeihez igazodó részletezettségű költségvetés illetve árajánlat készül. Tételes költségvetést kizárólag külön díjazásért készítünk, de az a kivitelezési munka megrendelése esetén természetesen beszámításra kerül.
A költségvetési kiírás célja a kivitelezésre kerülő létesítményhez felhasznált anyagok minőségének és mennyiségének, illetve az alkalmazott építési technológiának a meghatározására. A kivitelezési munkára vonatkozó vállalkozói szerződés alapja és melléklete az építtető által elfogadott és aláírt árajánlat.
A kivitelezés során cégünk építésvezetői koordinálják a munkák teljes vertikumát, és hosszú időre visszatekintő szakmai gyakorlatuk szavatolja a pontos és szakmailag korrekt munkavégzést. A kivitelezés mindig előre egyeztetett ütemterv szerint halad és a rész-számlák kibocsátása is az elvégzett tétekkel arányosan történik. A kivitelezési munkáinkra a vállalkozói szerződésben garanciát és szavatosságot vállalunk.

Ajánlatkérés